Lütfen tarayıcınızın javascript'ini etkinleştirin.

Esenler Havaalanı Mh. Kentsel Dönüşüm Projemizin İlk Anahtarları Teslim Edildi

Esenler Havaalanı Mh. Kentsel Dönüşüm Projemizin İlk Anahtarları Teslim Edildi

Esenler Havaalanı Mh. Kentsel Dönüşüm Projemizin İlk Anahtarları Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımıyla 30 Mayıs’ta Teslim Edildi
KEYM’in proje yüklenicisi olarak Kentsel Tasarım Projeleri’nin yanı sıra Mimari, Statik, Mekanik, Elektrik, Altyapı, Peyzaj ve tüm Arazi Uygulama Projelerini hazırlayarak 2014 yılı içerisinde ruhsatlarını aldığı ve Emlak Konut’un inşaatlarını yaptığı, “Kentsel Dönüşüm Alanı” olarak ilan edilmiş olan Havaalanı Mahallesinin ilk etap anahtar teslimleri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 30 Mayıs’ta yapıldı.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ekim 2012’de büyük dönüşüm hamlesi kapsamında başlattığı ilk proje olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları’nda 1.403 konut ve 32 işyerinin anahtarını hak sahiplerine teslim etti.

Esenler Bölge Parkı’nda düzenlenen Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni’ne Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanları Sn. Erdoğan Bayraktar ve Sn. Gül Demet Sarı, İstanbul Valisi Sn. Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı Sn. Mehmet Ergün Turan, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Sn. Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Selim Temurci, Eski Başbakan Yardımcısı Sn. Yalçın Akdoğan, Esenler Kaymakamı Sn. Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tevfik Göksu, bazı milletvekilleri ve bazı ilçe belediye başkanları, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Sn. Gökhan Taran, hak sahipleri ile binlerce Esenlerli katıldı.

Galeri