Lütfen tarayıcınızın javascript'ini etkinleştirin.

KEYM Kurucu Ortaklarından Sn. Cem Yılmaz, MIPIM 2015’te "Kamu Destekli Kentsel Yenileme" Konusunu Anlattı

KEYM Kurucu Ortaklarından Sn. Cem Yılmaz, MIPIM 2015’te

KEYM kurucu ortaklarından CEM YILMAZ, MIPIM 2015’te “Kamu Destekli Kentsel Yenileme”yi anlattı.

MIPIM Türkiye Pavilyonunda gerçekleştirilen sunumda Sayın Cem YILMAZ, Gayrimenkul Pazarının Yenileniyor; Türkiye: Kamu Destekli Kentsel Yenileme, Istanbul, Bir Kent Yenileniyor: Gaziosmanpaşa İlçesi Kentsel Yenileme Masterplanı başlıklı konuşmasında, Kentsel Yenileme projelerinin yatırım değerinin yüksekliğiyle başlayarak Türkiye ve İstanbul özelinde kentsel yapılaşmayı açıkladıktan sonra, şirketimizin Kentsel Yenileme yaklaşımı ve Kamu-Vatandaş-Yatırımcı üçgenindeki dengenin sağlanarak çözümün nasıl sağlandığını anlattı.

Ardından Türkiye’nin Kentsel Yenileme anlamında en önemli projelerinden biri olan, tarafımızca, dünyanın en ünlü mimarlık firması Foster&Partners’ın yanı sıra önde gelen pek çok firma ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Gaziosmanpaşa Kentsel Yenileme Masterplanı hakkında bilgiler verdi.

Şirket ortaklarımız İsmail ÇAKAL ve Cem YILMAZ, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin USTA ve GOP Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet BÜLBÜL ile birlikte MIPIM 2015’e katıldılar.

Birlikte İstanbul Pavilyonu ve Çadırı’nı gezdikleri, Dünyanın en büyük emlak fuarı sayılan MIPIM’de Sayın Cem YILMAZ da 12 Mart Perşembe Günü GOP Masterplanı örneği üzerinden Kamu Destekli Kentsel Dönüşüm üzerine bir konuşma yapacak.

Fuarda katılımcıların Türkiye’nin en önemli projelerinden biri olan GOP Masterplana ilgisi büyüktü. GOP Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin USTA, konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Ayrıca Fuar sırasında Sayın Cem Yılmaz ve İsmail ÇAKAL, Japonya’nın Arsa, Altyapı, Ulaşım ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Kisaburo ISHII ile de görüşme fırsatı buldular.

Galeri